İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİRMENCİOĞLU’NDAN AKPINAR’A ZİYARET! « Kırşehir Anadolu Haber

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİRMENCİOĞLU’NDAN AKPINAR’A ZİYARET!

Bu haber 27 Aralık 2023 - 18:10 'de eklendi ve 45 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR- Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu il ve ilçe merkezlerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.
Sağlık Yöneticileri ile birlikte Akpınar’a giden Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu sırasıyla Akpınar Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.
İl Sağlık Müdürü Değirmencioğlu ziyarette birçok bölümü yerinde inceleyerek sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında hastane yöneticilerinden ve ilgili birim sorumlularından bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Değirmencioğlu sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet ederek, tedavi için gelen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.