KAYMAKAM YILMAZ VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU « Kırşehir Anadolu Haber

KAYMAKAM YILMAZ VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bu haber 22 Mart 2024 - 17:08 'de eklendi ve 21 views kez görüntülendi.
Mucur Kaymakamı Abdullatif Yılmaz ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kredi Yurtlar Kurumu Mucur Elvin Buğra Aslan Yurdu’nda kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu.
‘Ramazan Sokağı’ ve ‘GSB’de Ramazan’ temalı etkinliği çerçevesinde Mucur Elvin Buğra Aslan Yurdu’nda yapılan iftara; Mucur Kaymakamı Abdullatif Yılmaz ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Jandarma Komutanı Vasvi Oğuzhan Kırbaş, Mucur İlçe Emniyet Müdürü Celal Yurdakul, Mucur İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk ve Yurt Müdürü Tuncay Haskılıç katıldı.
Yurt yemekhanesinde ilahi dinletisi ile başlayan programda, Mucur Kaymakamı Abdullatif Yılmaz ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin iftar programı öncesi Yurt Müdürü Tuncay Haskılıç tarafından karşılandı. İftar programına katılan ilçe protokolü, yurtta kalan öğrencilerle yakından ilgilenerek sıcak bir sohbette bulundu.
Mucur Kaymakamı Abdullatif Yılmaz ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin yurdun eğitim salonunda Kurs Hocası Merve Seda Yavuz ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek çay içti. Öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Kaymakam Yılmaz daha sonra yurttan ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.