AHMET ŞAFAK MUCUR VE MUCUR’LULARI COŞTURDU « Kırşehir Anadolu Haber

AHMET ŞAFAK MUCUR VE MUCUR’LULARI COŞTURDU

Bu haber 31 Mart 2024 - 14:23 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.
Mucur’da seçime sayılı saatler kala MHP Mucur Belediye Başkan Adayı Eğitimci Fatih Yıldırım, Sanatçı Ahmet Şafak’ı konser vermesi için Mucur’a getirdi.
Mucur Meydanı’nda saat 14.00’de başlayan mitinge; MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, MHP MYK Üyesi Gökhan Güneri, Kırşehir Eski Belediye Başkanlarından ve MHP Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Metin Çobanoğlu, MHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş, MHP Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, Kamu-Sen Kırşehir İl Başkanı Yusuf Aydın, Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Nurullah Yağmur, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Konser öncesi binlerce vatandaştan oluşan topluluğa hitap eden MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, Mucur’da şantaj siyasetini bitireceklerini söyledi.
Yarın yapılacak olan seçimleri almaları halinde yapacakları çalışmaları anlatan Başkan Adayı Fatih Yıldırım, “ Tehdit ve şantaj siyasetini, faturacılığı ve yan gel yat siyasetini inşallah ilçemizde yok edeceğiz. Tüm eski alışkanlıkları unutmak için bana yetki veriyor musunuz? Bende size söz veriyorum belediye başkanı olduktan sonra Mucur için gece gündüz demeden çalışacağım. Yarın Mucur için kader günü. Hep birlikte sandıklara sahip çıkalım” dedi.
Daha sonra coşkulu kalabalığa sevilen parçalarıyla konser veren Sanatçı Ahmet Şafak, “ Mucur’un Fatih’i Fatih Yıldırım olacak” dedi.
Kalabalık vatandaş grubunun MHP seçim bürosunun önüne kadar yürümesiyle birlikte konser ve miting sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.