30 MART’TA MUCUR’DA AHMET ŞAFAK KONSERİ « Kırşehir Anadolu Haber

30 MART’TA MUCUR’DA AHMET ŞAFAK KONSERİ

Bu haber 26 Mart 2024 - 16:39 'de eklendi ve 23 views kez görüntülendi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, seçime bir gün kala Mucur Halkı’nı Sanatçı Ahmet Şafak’la buluşturacak.
30 Mart 2024 Cumartesi günü Sanatçı Ahmet Şafak’ı Mucurlularla buluşturacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, “ Cumartesi günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Öğretmenevi önünde kıymetli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur ve şeref duyarız. Konserimize tüm halkımız davetlidir” dedi.
Öte yandan ise kendi sosyal medyasından Mucurlulara seslenen Ahmet Şafak ise, “Mucur’a en derin sevgimi, saygılarımı arz ediyorum. Hazır mısınız? İnşallah 30 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Mucur’da buluşuyoruz. Aşk ve vatan şarkılarını büyük bir coşku ile söylüyoruz. 30 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de birlikteyiz. ALLAH’a emanet olun” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.