BOZTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI « Kırşehir Anadolu Haber

BOZTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Bu haber 21 Mart 2024 - 17:15 'de eklendi ve 21 views kez görüntülendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı; Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından Mehmetçik İlkokulunun hazırlamış olduğu anma programına geçildi.

Gazi Osman ÖZTÜRK ÇPAL Konferans Salonunda düzenlenen programa; Boztepe Kaymakamı Umut ÖZKIR, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin TAKAN, İlçe Protokolü, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, “Çanakkale Geçilmez” adlı ront gösterisi, “Çanakkale” şiirinin okunması, Çanakkale ile ilgili video gösterimi, “Bu Vatan Kimin?” şiirinin okunması, “Çanakkale Zaferi” adlı müzikli ront gösterisi, “Çanakkale Geçilmez” piyesinin sunulması, “Ben Çanakkale’yim” şiirinin okunması ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.