NE EKERSEN . . . « Kırşehir Anadolu Haber

NE EKERSEN . . .

Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:24 'de eklendi ve 158 views kez görüntülendi.
Değerli okurlarım, sevgili Kırşehir’liler.
Öncekin gün, yine bu köşeden EKİCİOĞLU başlıklı bir yazı ile seslenmiştim siz değerli okurlarıma. Yazımı;
“Değerli başkan bu memleketin öz evladı.  Şimdi birileri bundan rahatsız olabilir. Olsun onlara da verilecek cevabımız, söylenecek iki çift lafımız var.
İyi ki varsın, iyi ki tekrar adayımızsın değerli Başkanım.
Konuyu biraz daha açarız.”
Diye de noktalamıştım. Bugün biraz daha Sayın EKİCİOĞLU’na değinmek istiyorum izninizle.
Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde değerli başkan gerçekten Kırşehir’e yakıştı. Her haliyle, her yönüyle, duruşu, sohbeti, tutum ve davranışı ile yakıştı. Bizim insanımız kendinden olanı daha çok benimsiyor. Bunun başka izahı yok. Başkan da kendisinin hep bizden biri olduğunu hissettirdi. Bunun için ayrı bir çabaya gerek yok zaten.
Hani yukarıda dedim ya Sayın EKİCİOĞLU bu memleketin öz evladı. Çocukluğu, gençliği, iş hayatı, meslek hayatı, ticari hayatı, oda başkanlığı tamamı bu memlekette geçmiş bir kişilik. Memleketin yağmurunu, karını, kışını, yazını, tozunu, toprağını taşını, çamurunu, hamurunu hepsini bilen, iyisini, kötüsünü bizimle birlikte yaşamış bir kişilik. Kısacası  hamuru da, çamuru da bu memlekette yoğrulmuş.
En güzel özelliklerinden birisi de tanıştığı, tanıdığı, konuşup sohbet ettiği, dertleştiği kişileri unutmaması. Hani geçen hafta genç bir kardeşimin bir paylaşımını yazmıştım ya;
“Tanıştığı herkesin ismini ezbere bilen, hatta isimlerinin ötesinde kimin ne sıkıntısı varsa onu dahi bilen, küçücük çocuklarla sokaklarda karşılaştığında isimleriyle çağırıp hallerini hatırlarını soran, gençleri evladı gibi gören… “
Diye devam eden paylaşım yapmıştı genç bir kızımız. Tespit yerinde ve Sayın EKİCİOĞLU’nun çok güzel özelliklerini tarif etmesiyle de önemli.
Değerli okurlarım;
Dikkat etmişsinizdir. Ben Sayın EKİCİOĞLU şunu yaptı, bunu yaptı, şöyle çalıştı, böyle çalıştı gibi işlere girmiyorum, girmekte istemiyorum. Önümüzdeki günlerde gelecek dönem, tekrar seçildiği taktirde  memlekete yapılmasını planladığı iş ve işlemleri, gerçekçi ve yapılabilecek projelerini, elle tutulur, akla mantığı yatkın düşünce ve görüşlerini sözlerle paylaşmaya gayret edicem.
Örneğin 17 Ocak 2024 günü Ağalar Konağında İlimizdeki basın mensuplarına bir tanıtım yaptı. Şehrin ulaşımı ile ilgili projenin tanıtımını yaptı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak görüş alışverişi yaptı. En güzeli de her zaman yapmaya gayret ettiği şekliyle BİRLİKTE YÖNETİM için görüşleri alıp değerlendirmesi oldu. İşte bu proje kesinleşince paylaşmaktan mutlu olurum. Akılcı ve her yönüyle uygulanabilir, Şirin Kırşehir’imize yakışacak bir proje.  Eski dönemlerde bir adayımızın bir projesi vardı. Kervansaray’dan Ağbayır tepesine Teleferik yapılması gibi öyle değil.
Önceki gün Halk TV. De Siyaset bilimci bir hocanın bir tespiti vardı.
“Çok İş yapan, çok oy alır tezi yanlış ve de eksik. Seçmeni mutlu etmeniz lazım.” Diyordu.
Ben bu görüşe sonuna kadar katılıyorum. Geçtiğimiz Pazartesi günü sayın Başkanın Pazar yeri ziyaretinde bulundum. Bir insan, bir yönetici ancak ve ancak bu kadar sever, bu kadar sevilir. Pazarcı esnafından alışveriş yapan tüm vatandaşlarla ilişkileri muhteşem ötesi. Bir kısmı Sosyal medyada yayınlandı. Takip edenler görmüştür. Görmenizi isterdim. Eğer bu tür gezisine  denk gelirseniz lütfen bir gözlemci olarak takip edin. Bana hak vereceksiniz.
Sayın EKİCİOĞLU  bu memlekete sevgi ekti, güzellik ekti, dostluk ekti, kardeşlik ekti ve ekmeye de devam ediyor, edecek.
Seçmeni mutlu etmiyor Sayın EKİCİOĞLU Kırşehir insanının tamamını, özellikle de çocuk ve gençleri mutlu etmeye gayret gösteriyor ve bence başarılı da oluyor.
Hani derler ya NE EKERSEN ONU BİÇERSİN. Son söz sayın başkana;
Sayın EKİCİOĞLU;
Güzellik ektiniz, Güzellik biçeceksiniz.
GÜZELLİKLERE DEVAM.
          Galın sağlıcakla.
Gürsel SEÇİLMİŞ
Gürsel SEÇİLMİŞgurselsecilmis@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.