GÜZELLİKLERE DEVAM « Kırşehir Anadolu Haber

GÜZELLİKLERE DEVAM

Bu haber 26 Ocak 2024 - 18:46 'de eklendi ve 151 views kez görüntülendi.
İki haftadır Belediye Başkanımız, aynı zamanda Belediye Başkanı adayımız Sayın Selahattin EKİCİOĞLU ile ilgili yazılar yazıyorum.  Takip eden değerli okuyucularım hatırlayacaktır. Başkan şunu yaptı, bunu yaptı, şuraya gitti, buraya gitti gibi yapılan işlerden çok Sayın Başkanın kişilik ve toplumsal insani ilişkileri üzerinde durmaya çalıştım.
Yapılan işler önemsiz mi. Tabii ki çok önemli. Bağbaşından Kındama, Çukurçayırdan Güldikene, Aşıkpaşadan Dinekbağına, Yeniceden Ahi Evrana, Kervansaraydan Üçgöze yapılan yollar, parklar, mesire yerleri, çocuk oyun alanlarını görmemek mümkün değil.  Hele hele, yıllardır ihmal edilmiş, bakımsız kalmış Kılıçözü Sanayi sitesine yapılanlar ayrı bir güzellik. Vatandaşımız bunları görüyor, izliyor, yeri geldikçe de Sayın Başkana görüşlerini iletiyor. Onları bir paket halinde sunarız vatandaşlarımıza. Son yazılarımdaki benim bakış açım insani ilişkiler yolunda.
Gelen olumlu tepkilerden anladığım kadarıyla da iyi yoldayım. Daha önceki bir yazımda demiştim ki “ İş yapılacak, bir şekilde hizmet yürüyecek ama asıl olan insanlarla olan ilişkiler, memleket insanına değer verebilmektir asıl olan.”  Geçen haftaki yazımı da;
“Sayın EKİCİOĞLU  bu memlekete sevgi ekti, güzellik ekti, dostluk ekti, kardeşlik ekti ve ekmeye de devam ediyor, edecek.
Seçmeni mutlu etmiyor Sayın EKİCİOĞLU Kırşehir insanının tamamını, özellikle de çocuk ve gençleri mutlu etmeye gayret gösteriyor ve bence başarılı da oluyor.”
Özellikle bu ve buna benzer ilişkiler destek görüyor bizim insanımızda. İnsanları seviyor, onlara değer veriyor, onlarla birlik olup, acılarını, dertlerini dert edinip onlarla dertlenebiliyorsanız, sevinçlerini, mutluluklarını paylaşıp, iyi günde kötü günde onlarla birlikte olabiliyorsanız tamamdır. Zaten o zaman hizmet etmek zorundasınız. Beraberseniz, insanların ihtiyaçlarını, sorunlarını, beklentilerini zaten bilirsiniz ve ona göre hareket eder, ona göre hizmet planlarsınız.  Başka  şansınız da yok zaten. Aksi taktirde bir araya gelemesiniz. İnsanların arasına karışamazsınız. Birileri bir şey sorar, birileri tepki gösterir sokağa çıkamaz hale gelirsiniz.
Bizde bir deyim vardır. Sözüm herkesten uzak, Tehbişte hata olmaz;
Hani derler ya, “ Önüne geleni gapıyo, arkasına geleni depiyo, ondan adam mı olur.” Bunu yaparsanız adam madam olamazsınız, yaptığınız, yapacağınız hizmette heba olur gider. Toplumda bunun örnekleri çok.
Geçtiğimiz günlerde bir röportaj yayınlandı. Şehrimizin bir kısım yerlerinde, özellikle de Cacabey meydanında vatandaşlarla görüşmüşler. Tamamına yakınını izledim. Oradaki bir çok kimsenin dile getirdiği görüşler, benim iki haftadır anlatmaya çalıştığım, Sayın EKİCİOĞLU’nun ilişkilerinin insanlar üzerindeki etkisini ve ona olan sevgiyi dile getiriyordu. Bir kişi hariç, o vatandaş da sadece hani ne yaptı bu memlekete, hiç iş yapmadı diyordu. Muhalifler, başka partiye o vereceğim diyenler de dahil, “Selahattin EKİCİOĞLU nasıl ?” sorusuna olumsuz bir yanıt vermemiş. Bana göre bütün mesele bu. Sayın EKİCİOĞLU gönüllere girmiş, insanların sevgisini saygısı kazanmış ve kazanmaya da devam ediyor.
Güzellikleri ekti, Güzellikleri biçiyor. Tekrar seçilirse ki şu an en güçlü ve seçilmeye en yakın aday bu güzellikler artarak devam eder.
 17 Ocak 2024 günü Şehrin ulaşımı ile ilgili çok önemli bir projenin tanıtımını yaparak,  vatandaşlarımız adına Basın mensuplarımızın görüş ve önerilerini alması,  sorularını cevaplandırması, Projenin yapım aşamasında  Teknik ekibin raporları, önerileri ile birlikte bu görüşleri de değerlendirerek memleketimize en uygun olanı yapma gayreti içinde olması, her zaman yapmaya gayret ettiği şekliyle BİRLİKTE YÖNETİM anlayışını benimsemiş olması bu güzelliklere en güzel örnek.
Bu arada Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Sayın Dr. Osman ASLAN açıklandı. Hayırlı olsun. Sayın ASLAN ‘da çalışmalarına başladı. Memleket için bizim insanımız için düşüncelerini, projelerini, yapmak istediklerini önümüzdeki günlerde ayrıntılı olarak izleme imkanı buluruz sanırım. Bakalım kolay gelsin.
Sayın EKİCİOĞLU’nun tüm Başkan adayları ile ilgili bir düşüncesi vardı. Sanırım adaylar netleşince kendisi açıklayacaktır. Ben bugün bu konuda bir şey yazmayayım.
Yine son söz Sayın Başkana;
Görünen Köy kılavuz istemez.
Güzellik ektiniz, Güzellik biçeceksiniz Sayın EKİCİOĞLU;
         Odağı insan olan belediyeciliğin en güzel örneğini veriyorsunuz.
GÜZELLİKLERE DEVAM.
          Galın sağlıcakla.
Gürsel SEÇİLMİŞ
Gürsel SEÇİLMİŞgurselsecilmis@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.