GÖNÜL BİLEN..GÜZEL BAKAN.. « Kırşehir Anadolu Haber

ANA

YAZARLAR

GÖNÜL BİLEN..GÜZEL BAKAN..

Bu haber 10 Şubat 2024 - 18:27 'de eklendi ve 142 views kez görüntülendi.
Güzel bakan güzel görür. Güzel duyan güzelliklerle dolar, Güzelliklerle dolan güzel düşünür, Güzel düşünen güzel işler yapar, Güzel işler yapan da insanların gönlüne taht kurar.
Parayla, pulla, servetle hatta hatta tehdit, korku ve şantajla  bir çok şey elde edebilirsiniz. Ammaaaaaaa insanların gönlünü alamazsınız, gönüllere giremezsiniz, onların gönül tahtına oturamazsınız.
Ne diyor Neşet Baba;
…….
“Gönül bilenim nerde
Gönül alanım nerde
Bu devasız derdime
Derman olanım nerde”
İşte bizimde bir Gönü bilenimiz, Gönül alanımız, devasız dertlere derman olanımız var. Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Sayın Selahattin EKİCİOĞLU var.
Geçen haftalarda yine bu köşeden yazmıştım;
“Sayın Ekicioğlu’nu hepimiz çok çok iyi biliyoruz. Büyüğü, küçüğü, çoluğu, çocuğu, kadını, erkeği. Kamanlısı, Mucurlusu, Çiçekdağlısı, Akçakentlisi, Akpınarlısı, Boztepelisi. Kısacası Şirin Kırşehirimizin kadirşinaz, gözü, gönlü tok, eli, Beli, dili kapalı, kapısı açık  güzel insanlarının hepsi iyi tanıyor. “
  Bunlara ilaveten Hacıbektaş ve Avanos gibi yakın çevremizde de tanınan ve sevilen bir başkanımız var.
9 Şubat günü Neşet Ertaş Kültür Merkezinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin  İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı yapıldı.
Birbirinden değerli, birbirinden deneyimli çok kıymetli adaylar.
Kimdi bu adaylar;
 Kırşehir Belediye Başkanı, seçimlerde yeniden belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu,  Kaman Belediye Başkan Adayı Erhan Talu, Özbağ Belde Belediye Başkan Adayı Tekin Var, Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Mete Aydın, Akpınar Belediye Başkan Adayı Şükrü Turgut, (tekrar aday) Boztepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Takan, (tekrar aday) Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca tanıtıldı.  Kırşehire, Kırşehirlilere.
Önceki bir kısım yazılarımda belirttim. Selahattin Ekicioğlu bana göre ve bir çok kimseye göre özel bir kişilik demiştim. Son toplantı bunu tam anlamıyla pekiştirdi.  Bu toplantıya katılanların ilgisi, sevgisi, yakınlığı beni haklı çıkardı. Bende haklı çıkmış olmaktan son derece mutluyum doğrusu.
Adayların tanıtımından sonra Sayın Başkan geçmişte yaptığı, tamamlanan, hizmete sunulan iş ve işlemler konusunda katılımcılara bilgiler sundu. Yapılamayan, eksik kalan, yarım bekleyen iş ve işlemler konusunda da yapılamayış nedenlerini açık yüreklilikle sundu.
Önümüzdeki dönem için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri, eksik kalan ve tamamlanması gereken işler, İlçe Belediyeleri ile birlikte yapılabilecek iş ve işlemler konusunda da bilgiler verdi. Bana göre en güzeli ve takdire şayan olanı ise kendisinden önceki Belediyenin tamamlayarak bıraktığı eserler konusunda da emeği geçen herkese saygı ve sevgilerini sunmasıydı. Zaten Başkanı büyük yapan da bu tür özellikleri.
Bu sunuşlar sırasındaki duruşu, samimiyeti, topluluğa ilgi ve alakası, İlçe Belediye başkanları ve başkan adaylarına içten yaklaşımı Sayın Başkanın saygınlığını ve itibarını iki kat artırdı ve toplumda çok büyük destek ve kabul görmesinin boş olmadığını, sonuna kadar hak ettiğini bir kez daha gösterdi tüm katılımcılara. Katılımcılar arasından kendisine el sallayan engelli bir kardeşimize “ Seni görüyorum.” Diye el sallaması apayrı bir güzellikti.
Hacıbektaş ve Avanos Belediye başkanları da konuklar arasındaydı ve onlarında destekçisi ve Abileri olduğunu da bu vesileyle görmüş olduk. Malum her iki ilçe ile tarihsel  bağlarımız var. Bakarsınız biri çıkar bize ait olanları, bizden haksız yere sökülüp alınanları geri iade eder belli mi olur.
Özel sohbet sırasında misafir Başkanların yaklaşımları, ilgileri ve sohbet sırasında anlattıklarını şöyle bir analiz ettim de, Sayın EKİCİOĞLU sadece yakın çevremizde değil Ülkemizin bir çok yerinde tanınan ve saygı duyulan bir Başkan. Bizim açımızdan da gurur duyulacak bir durum tabii ki.
Böyle devam ederse önümüzdeki dönemde Bölgenin Belediye Başkanı olsun da sizde görün.
Son söz.
İyi ki varsın, iyi ki tekrar adayımızsın değerli Başkanım.
          Galın sağlıcakla.
Gürsel SEÇİLMİŞ
Gürsel SEÇİLMİŞgurselsecilmis@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.