EKİCİOĞLU.. « Kırşehir Anadolu Haber

EKİCİOĞLU..

Bu haber 15 Ocak 2024 - 11:04 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.
Yaklaşık bir ay önce 12 evladımızı, fidanımızı toprağa verdik. Daha onların acıları dinmeden geçen gün 9 evladımız, fidanımız daha şehit oldu, yine ocaklarımıza ateş düştü, yaktı kavurdu ciğerlerimizi. 20 günde 21 Şehit.
Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Kahraman Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum.
“Toprağı su ile yıkarsanız çamur olur, Kan ile yıkarsanız Vatan olur.”
Bu sözler geçen günü Halk TV. Ye konuk olan emekli bir Paşamıza ait. Bu topraklar bizlere Vatan olalı çok oldu. Bastığımız her yer şehit kanlarıyla sulandı, yıkandı. Onun içinde bu topraklardan bir çakıl taşını dahi kimseye vermeyiz, veremeyiz, göz dikenlerin de, değil gözleri oymak, kellesini alırız bunu herkes böyle bilsin. Bu SON OLSUN..
Varlığımızı, bu günümüzü, yarınımızı borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimiz. Ruhunuz Şad olsun, rahat uyuyun. Bu millet dimdik ayakta. Kutsal emanetlerinize sahip çıkmak için, dünya durdukça nöbetteyiz.

royalbet türkiye giriş

EKİCİOĞLU….
Sayın Ekicioğlu’nu hepimiz çok çok iyi biliyoruz. Büyüğü, küçüğü, çoluğu, çocuğu, kadını, erkeği. Kamanlısı, Mucurlusu, Çiçekdağlısı, Akçakentlisi, Akpınarlısı, Boztepelisi. Kısacası Şirin Kırşehirimizin kadirşinaz, gözü, gönlü tok, eli, Beli, dili kapalı, kapısı açık  güzel insanlarının hepsi iyi tanıyor.  En kestirme yolu, Rahmetli Şemsi Yastıman’dan;
“Kamanı, Mucuru, Çiçekdağını,
Kındam, Dinekbağı, Özbağını,
Köylü, kentli hastasını, sağını,
Görüp bir muhabbet kurmak istiyom.”
İşte değerli Başkan, sayın Ekicioğlu tüm kesimlerle kurduğu muhabbet nedeniyle herkes tanıyor.
Neler yaptı, neleri yapamadı, Şirin Kırşehirimizde göreve başladığında ne vardı, bugün neler oldu, ne hale geldi ben bunları sayıp dökmek istemiyorum.  Ben memleketimizin az gördüğü, bazı alanlarda hiç görmediği güzellikleri anlatmak istiyorum sizlere.
Selahattin Ekicioğlu bana göre, bir çok kimseye göre özel bir kişilik. Bakın genç bir kardeşimiz Sueda ŞAHİN isimli bir kızımız sosyal medya paylaşımında ne diyor.
“Tanıştığı herkesin ismini ezbere bilen, hatta isimlerinin ötesinde kimin ne sıkıntısı varsa onu dahi bilen, küçücük çocuklarla sokaklarda karşılaştığında isimleriyle çağırıp hallerini hatırlarını soran, gençleri evladı gibi gören, halkının dertleriyle dertlenen, parti ayrımı yapmadan bütün vatandaşlarını kucaklayan,  herkesin başkanı olan bir lider düşünün. Dünya özgün olana hayran olur, siz Kırşehir’in başına gelmiş en iyi şeysiniz başkanım.”
Bu bir. Eklemek istediğiniz var mı. Genç gözüyle bir özet.
İkinci paylaşım değerli bir kardeşimden. Gazeteci-Yazar, Yerel ve Ulusal basanda özel bir yere sahip sayın Adnan YILMAZ’ın paylaşımı.
“Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU, Kırşehir merkezinde, tüm kuvvetlerin toplamıyla aynı etkiyi yapan “BİRLEŞİK KUVVET” olarak; belirlenmelerinde önemli rol oynadığı İlçe Belediye Başkan adaylarına fiilen güvence veren ve bunun gerçekleşmesini gözeten ve takip eden misyonuyla GARANTÖRLÜK yapıyor.”
Bu da Gazeteci gözüyle EKİCİOĞLU özeti.
Bu görüşler ve buna benzer bir çok görüş hep aynı doğrultuda.
Selahattin Başkan;
Özel insanlarla özel,
Güzel insanlarla güzel,
Dertlilerle dertli,
Mutlularla mutlu,
Kötülerle kötü mü.  Tabiiki hayır. Kötülerle, özellikle trol’lerlede insani ilişkiler içerisinde iyi olmaya gayret eden, onlarla da güzellikleri birlikte yaşamayı ilke edinmiş bir kişilik. Bunun ötesi yok.
Değerli başkan bu memleketin öz evladı.  Şimdi birileri bundan rahatsız olabilir. Olsun onlara da verilecek cevabımız, söylenecek iki çift lafımız var.
İyi ki varsın, iyi ki tekrar adayımızsın değerli Başkanım.
Konuyu biraz daha açarız.
          Galın sağlıcakla.
Gürsel SEÇİLMİŞ
Gürsel SEÇİLMİŞgurselsecilmis@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.