10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ « Kırşehir Anadolu Haber

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Bu haber 10 Ocak 2024 - 15:54 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

Bugün 10 Ocak 2024. Çalışan Gazeteciler Günü. Tüm gazetecilerimize kutlu olsun.
Umuyorum, arzu ediyorum, düşlüyorum ve bekliyorum ki;
10 Ocak 2024 bir milat olur;
Tüm gazetecilerimizin sorunları giderilir, çalışma şartları iyileştirilir, halkın doğru haber alması için çalışırken önlerine çıkarılan engeller kaldırılır ve gerçekten gazetecilik yapmaları sağlanır. Haksızlığa uğramış, sadece gazetecilik yaptığı için, halkın haber alma hakkına duyduğu saygıdan dolayı yaptığı iş nedeniyle tutuklanmış, haksızlığa uğramış, haksız yere mesleğinden edilmiş kişilerin meslek onurları iade edilir ve işlerine dönerler.
Yine umuyorum, arzu ediyorum, düşlüyorum ve bekliyorum ki;
10 Ocak 2024 bir milat olur; Gazeteciler, Gazeteciyim diyenler;
İnsanlara, İnsan haklarına saygılı, insan onurunu her şeyin üstünde tutan, yalan, dolan, iftira, tezgah, kumpas gibi gayri ahlaki iş ve ilişkilere bulaşmayan, sadece ve sadece Gazetecilik yapan, yapmak için gayret sarf eden, mesleğini seven, meslektaşlarına saygı ve sevgiyle yaklaşan, meslek onurunu satmayan, satılmayan, kimsenin kölesi ve borazanı olmayan, çevreye duyarlı, tüm canlıların yaşam hakkının kutsallığına inanan, Halkın doğru haber alma hakkına saygılı ve bu saygıyı hiç yitirmeyen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Demokratik Laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, Anayasaya saygılı ve Gazetecilik onurunu üzerinde taşıyan, taşıyabilen kişiler olurlar.
Bunlarda benim önümüzdeki yıldan, yıllardan beklentilerim.
Çok şey istememişimdir umarım.
Çalışamayan, çalıştırılmayan ve Çalışan Gazeteciler; Gününüz, günümüz kutlu olsun.
Galın sağlıcakla.

Gürsel SEÇİLMİŞ
Gürsel SEÇİLMİŞgurselsecilmis@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.