AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden KBRN Tatbikatı « Kırşehir Anadolu Haber

AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden KBRN Tatbikatı

Bu haber 19 Ekim 2023 - 16:05 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

İl AFAD Müdürlüğü, Arama Kurtarma KBRN Ekibi ve Hastane Personeli birlikteliği ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBRN Tatbikatı yapıldı.

Gerçekleştirilen KBRN Tatbikatı ile olası bir kimyasal maddeye maruz kalınması durumunda, karşılaşılabilecek riskleri ortaya çıkarmak, olay karşısında alternatif çözümler bulmak ve oluşabilecek aksaklıkları engellemek amaçlanıyor.

İl AFAD Müdürü Ömer BOZKURT ve AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Süleyman ERSOY un katılımı ile gerçekleşen tatbikat sonrasında İl AFAD Müdürü Ömer BOZKURT; KBRN (Kimyasal-Biyolojik-Radyolojik-Nükleer) tehditlerine karşı alınması gereken tedbirlerin önemine değinerek tatbikata katılan tüm ekibe teşekkür etti.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.