SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE STAJ UYGULAMA VE ESASLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ! « Kırşehir Anadolu Haber

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE STAJ UYGULAMA VE ESASLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ!

Bu haber 17 Ocak 2024 - 14:32 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu başkanlığında müdürlük ve bağlı sağlık tesislerinde staj yapacak olan öğrencilerin planlamalarını yapmak ve staj uygulama usul ve esaslarını görüşmek üzere Müdürlüğün Ahi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ramazan Dulkadir, Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz, Sağlık Tesisleri ve Eğitimden sorumlu Başhekim, Başhekim Yardımcıları, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Borsa İstanbul 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kaman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecilerinin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda Müdürlük ve bağlı sağlık tesislerinde staj yapacak olan öğrencilerin planlamaları yapılarak ve staj uygulama usul ve esasları hakkında istişarelerde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.