KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Bu haber 05 Mart 2024 - 18:45 'de eklendi ve 21 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: Kırşehir’deki engelli vatandaşlarımızın arızalı “engelli araçları”nın bakım ve onarımını ÜCRETSİZ yapıyor; AKÜ desteği de sağlıyoruz.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, önceki yıllarda başlatmış olduğumuz; engellilerin akülü ve tekerlekli araçlarının tamir ve bakımlarını ücretsiz olarak yapmaya devam ettiklerini belirtti.

            Başkan Ekicioğlu, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

            Göreve geldikten sonra Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi ve Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi’ni tüm donatılarıyla hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Ekicioğlu, Hayata Engel Yok Hizmet Aracı’nı kullanıma sunduklarını hatırlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.