İL HAKEM KURULU BAŞKANI: ” SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM” « Kırşehir Anadolu Haber

İL HAKEM KURULU BAŞKANI: ” SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

Bu haber 15 Aralık 2023 - 16:57 'de eklendi ve 52 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR- Kırşehir İl Hakem Kurulu Başkanı Deniz Çalışkan, yapılan saldırı kınadığını açıkladı.
Atılan yumruğun dostluk ve kardeşliğe atıldığına işaret eden Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta, hakem Halil Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.
Başkan Deniz Çalışkan, “ Türk futbolu ve Türk Hakemliği için kara bir gece olan bu saldırıda o yumruk, tüm hakemlere atılmıştır. O yumruk, sporun ruhu olan, barışa, dostluğa ve kardeşliğe atılmıştır. Sporda şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar kabul edilemez, yaşananların bahanesi olamaz. Tüm Kırşehir Hakemleri olarak büyük bir üzüntü ve kaygı içerisindeyiz. Yaşananlar tam bir zorbalık ve kabadayılıktır. Tekmelenen ve yumruk yiyen Halil Umut Meler değil Türk Futboludur. Başta Halil Umut Meler ve diğer yardımcı hakemlerimize büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.