TSO BAŞKANI YILMAZDAN ESNAFA VE TACİRLERE MUTLU HABER « Kırşehir Anadolu Haber

TSO BAŞKANI YILMAZDAN ESNAFA VE TACİRLERE MUTLU HABER

Bu haber 29 Nisan 2021 - 23:56 'de eklendi ve 288 views kez görüntülendi.

Kırşehirli hemşehrimiz Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Sayın Hacı Turan’dan iş dünyasını sevindirecek bir haber geldi.

 

Sayın Hacı Turan, Başkanımız Mustafa Yılmaz ‘ı bizzat arayarak TBMM’de henüz sonuçlanan kararname ile tam kapanma sürecinde ödemeler noktasında sıkıntıya düşecek esnaf ve tacirlerimize nefes aldıracak bir düzenlemeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

 

Tam kapama ile birlikte ticari hayatta meydana gelecek yavaşlamanın tacir ve esnaf bakımından olası olumsuz etkilerini azaltabilmek ve tam kapanma dönemi içinde ödemelerini planlayabilmelerine imkan verebilmek amacıyla, tacir ve esnafın 30/04/2021 ilâ 31/05/2021 tarihleri arasına isabet eden kambiyo senedinde ve özellikle çek ve bonodan kaynaklanan borçları ile kamu idarelerine olan borçlarına ilişkin olarak 2021 yılı Mayıs ayı sonuna kadar yasal takip başlatılmaması kararı alınmıştır.

 

Sayın Vekilimize ve şahsında tüm Gazi Meclisimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder iş dünyasının bu sıkıntılı döneminde devletimizin esnaf ve tacirlerinin yanında olacağına olan inancımızı tüm kamuoyuna saygı ile bildiririz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.