KIRŞEHİR’İN EN GÖRKEMLİ RESTORAN KAFESİ AÇILDI! « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR’İN EN GÖRKEMLİ RESTORAN KAFESİ AÇILDI!

Bu haber 21 Ekim 2023 - 19:35 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

Görkemli bir açılışla ticari hayatına başlayan MABBEL Kafe ihtişamlı dizaynı ile gözleri kamaştırıyor. Şehrin en başarılı dört müzik grubunun günlük canlı program yapacağı kafenin aile ve gençlerin ilgi odağı olması bekleniyor.

Üniversite öğrencileri, aileler ve bütün halk kesimine hitap edecek olan kafe öte yandan nargile severler için ayrı bir bölüm ayırdı.

Hijyen ve titizliğe son derece önem veren kafeterya sahipleri Önder ve Tuğba ÖZTÜRK Kırşehir’e böyle bir kafeterya kazandırmanın sevinci ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirttiler.

Ahilik ilkelerinden ve ticari ahlaktan ödün vermeden hizmetlerine devam edeceklerini de vurguladılar.

Bizlerde Anadolu Haber olarak şehrimize güzel bir istihdam alanı açan dürüst ve ilkeli müteşebis arkadaşlarımızı kutluyor, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.