ESNAF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI « Kırşehir Anadolu Haber

ESNAF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bu haber 21 Aralık 2023 - 17:07 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.
Kırşehir Defterdarlığı tarafından 3. Lokasyon esnaf bilgilendirme toplatısı Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda 19.12.2023 Salı günü saat 15:00 da yapıldı.
Toplantıda
Esnafları bilgilendirme ve bilinçlendirmenin yanında vergiye uyumun sağlanması, kayıp kaçağın önlenmesi, kayıt dışı esnafın kayıt altına alınması, belge düzenin sağlanması ve eksikliklerin tamamlatırılması, en önemlisi verginin tabana yayılmasına katkı sağlanması amaçlandı.
Toplantıya çok sayıda esaf ve mükellef katılmış olup, birimlerce yapılan yoklama ve denetimlerde karşılaşılan sorunlar ile esnafın hak ve yükümlülükleri konusunda bilgiler verildi, mükelleflerin sorunlarına çözümler üretmek için bilgi paylaşımında bulunuldu. Katkılarından dolayı Esnaf Odasına teşekkür edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.