Sivaslı öğrenciler ‘sanal okul’a alıştı « Kırşehir Anadolu Haber

Sivaslı öğrenciler ‘sanal okul’a alıştı

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:20 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Sivas’a bağlı Gürun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, ‘Sanal Okul’ Projesi’ne katılan 12 ortaokulunun 8’nci sınıf velileriyle video konferans toplantısı yaptı.

SİVAS (İGFA) – Sivas’ın Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, pandemi süreci ile birlikte, öğrencilerin uzaktan eğitim almaya başladığını hatırlatırken, hayata geçirilen Sanal Okul projesiyle, öğrencilerin çalışmalarını evden bilgisayar yoluyla tamamladığını ve öğretmenlerle uzaktan etkileşime geçerek derslerine devam ettiğini söyledi. 

Muharrem Demir, “‘Pandemi hayatı kısıtladı’ diyorlar da; Hayata ve eğitime dair yeni yöntemler, yeni teknikler ve stratejiler keşfettik, teknolojimiz gelişti, imkânlarımız çoğaldı, ihtiyaçlarımız azaldı, demiyorlar’ derken, “Nokta-i nazar, umuda bakar, kar kış,  uzak yakın, merkez, köy demeden evlerimizde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte aynı anda yapmaktan mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.