Siirt’te Hamiyet Merkezi kuruldu « Kırşehir Anadolu Haber

Siirt’te Hamiyet Merkezi kuruldu

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamiyet Merkezi kuruldu.

SİİRT (İGFA) – Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezi’nde yetim çocuklar ve ailelerine yönelik çeşitli aktiviteler sunulacak. 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, yaptığı açıklamada, annelere, değerler eğitiminin yanı sıra okuma yazma eğitimi verileceğini belirtti.
Yetim çocuklara, akademik destek programları sunulacağını belirten Özekinci, “Merkezlerimizde; resim, müzik ve satranç kurslarıyla çocukların yetenekleri ortaya çıkarılacak. Anneyle çocuklara yönelik “Ufuk Turları” kapsamında motivasyon artırıcı, gezi ve piknikler düzenlenecek, özgüven gelişimi desteklenecek. Amacımız, sosyal belediyecilik kapsamında, yetim çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve imkanlar dahilinde ihtiyaçlarını karşılamak olacak.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.