Siirt TSO’da yapılandırma sürüyor « Kırşehir Anadolu Haber

Siirt TSO’da yapılandırma sürüyor

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:20 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, üyelerin aidat borçlarını 28 Şubat 2021 tarihine kadar yapılandırabileceklerini söyledi.

SİİRT (İGFA)  – Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nda aidat borçlarına yapılandırma süresi devam ediyor. Oda üyeleri, aidat borçlarını 28 Şubat 2021 tarihine kadar yapılandırabilir.
Yapılandırmanın detayları hakkında bilgi veren Oda Başkan Güven Kuzu, kamu alacaklarının yapılandırılmaya başlamasıyla birlikte, Siirt TSO olarak üyelerin biriken aidat borçlarını yapılandırma imkânı sunduklarını anımsattı. Kamu alacaklarının yapılandırma süresi 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle sona erdiğini ancak odamızın yapılandırma süresinin devam ettiğini belirten Başkan Kuzu, “Üyelerimize 31.08.2020 tarihi öncesine ait oda aidat borçlarının faizlerinin silerek, anaparanın peşin veya 6 eşit taksitle yapılandırılmasını sağlıyoruz. Pandemiden dolayı oluşabilecek yoğunluk sebebiyle son başvuru süresi 28.02.2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Oda üyelerimizin bu tarihe kadar başvurmaları halinde mevcut anapara borçlarını peşin veya 6 aya kadar yeniden yapılandırarak ödeyebilecekler. Pandemi sürecinin kısa sürede sona ermesi umuduyla, üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.