Nazilli’de huzur operasyonu: 35 tutuklama « Kırşehir Anadolu Haber

Nazilli’de huzur operasyonu: 35 tutuklama

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:21 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Aydın’ın Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği, aranan şahıslara yönelik düzenlediği huzur operasyonunda yakalanan 39 şahsı yakaladı.

Bahattin ALBAYRAK (DİDİM A HABER)

Aydın’da Nazilli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri aranan şahıslara yönelik eş zamanlı huzur operasyonu düzenlendi.

Asayiş Büro Amirliği başta olmak üzere toplamda 12 polis ekibinin katıldığı sabaha karşı düzenlenen şafak operasyonunda; aralarında narkotik, kasten yaralama, yağma ve çeşitli hırsızlık suçlarından 2 yıl ile 7 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 39 kişi yakalandı. Ayrıca gece görev yapan çarşı ve mahalle bekçilerinin de katıldığı operasyonlarda 4 aranan şahıs da bekçiler tarafından yakalandı. 39 şahıstan 35’i tutuklandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.