MHP Kilis’te halkla bütünleşmeyi sürdürüyor « Kırşehir Anadolu Haber

MHP Kilis’te halkla bütünleşmeyi sürdürüyor

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:20 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Kilis’e bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

KİLİS (İGFA) – Kilis’e MHP İl Başkanlığı’na atandığı ve seçildiği günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Mustafa Demir, Deli Osman, Çerçili, Hisar ve Martavan köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Başkan Demir, göreve gelirken söz verdikleri halk ile bütünleşmeye devam ettiklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerileri sunduklarını kaydeden Başkan Demir, “MHP olarak her gönüle girmek her kalbe dokunmak istiyoruz. Yapmamız gerekenlerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.