MGC’ye Sarıgül’ün partisi TDP’den ziyaret « Kırşehir Anadolu Haber

MGC’ye Sarıgül’ün partisi TDP’den ziyaret

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatyalı iş insanı Teoman Mutlu, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MALATYA (İGFA) – Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner’i ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu, Genel Başkanları Mustafa Sarıgül’ün 18 Şubat Perşembe günü Malatya’ya geleceğini duyurdu. Teoman Mutlu’nun her Malatya ziyaretinde Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiğini belirten Başkan Güner, “Malatyalı iş insanı olarak spora yaptığı yatırım ve destekle tanıdığımız Sayın Mutlu siyasete de adım atmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu ise Mustafa Sarıgül’ün 18 Şubat Perşembe Malatya’da olacağını belirterek “Siyasette değişimi başlatmak için yola çıktık. Basınımızı ziyaret ediyoruz, onlar bizim her zaman yanımızda oldular” dedi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.