Mardin’de asfaltlama çalışmaları hız kazanacak « Kırşehir Anadolu Haber

Mardin’de asfaltlama çalışmaları hız kazanacak

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:20 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

MARDİN (İGFA) – Mardin Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca çalışmaların planlı şekilde sürdüğünü kaydeden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, asfaltlamalara ağırlık vereceklerini söyledi. 

Asfalt sezonuyla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışmalara başlanacağını belirten Vali Demirtaş, Büyükşehir’in sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım ve onarımın yanı sıra yollarda sıcak asfalt çalışmalarının da yapılacağını kaydetti. Demirtaş, belirlenen programlar dahilinde yolların sıcak asfaltla buluşacağını, yeni yol açma ile parke çalışmalarını da gerçekleştireceklerini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.