KIRŞEHİR KENDİSİNE YAKIŞAN DURUŞU SERGİLEDİ. « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR KENDİSİNE YAKIŞAN DURUŞU SERGİLEDİ.

Bu haber 25 Şubat 2023 - 16:58 'de eklendi ve 227 views kez görüntülendi.
MÜSİAD DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARDI
MÜSİAD Kırşehir , deprem sonrası çalışmalarını masaya yatırdı.
MÜSİAD Kırşehir Şubesi Yönetim kurulu toplantısı Ömer Ali Öz Başkanlığın’da gerçekleştirildi.
MÜSİAD Başkanı Ömer Ali Öz yaptığı açıklamada, “MÜSİAD Genel Merkezimizde depremin ilk anından itibaren kurulan kriz masası , afet bölgesinden gelen bilgiler ve talepler doğrultusunda yurt içi ve yurt dışı üyelerimizin yardımlarını bölgedeki ihtiyaçlara göre AFAD koordinasyonunda sahadaki ekiplerimize yönlendiriyor ihtiyaç sahiplerine öncelikli ihtiyaçları direk elden ulaşmasını sağlayarak etkili bir çalışma gerçekleştirmektedir.
SICAK YEMEK, KONTEYNER ŞEHİR VE BİR ÇOK YARDIM YAPILDI
Farklı afet bölgelerinde kurduğu aşevleri sayesinde binlerce insanın sıcak yemeğe ulaşmasını , Kahramanmaraş Elbistan ilçesine 2000 adetten oluşan konteyner şehir kurulum çalışmaları ve MÜSİAD Sahra hastanesi kurulumu devam etmektedir. Bölgenin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bölgeye yaklaşık 2300 tır yardım gönderilmiştir .
MÜSİAD Kırşehir olarak hazırlanan yardım tırları Kahraman Maraş bölgesine yönlendirilmiş olup maraş şehir merkezinde kurulan 5000 kişiye sıcak yemek verebilen aşevi için şubemiz kuru gıda tedarikinde bulunmaktadır. Bölgeyi terkederek şehrimize ulaşan afetzedelerin sayısı 20000 e ulaştığını belirten Başkan Ömer Ali Öz : “Depremzede vatandaşlarımıza yönelik her türlü yardıma ihtiyaç var. Lütfen yardımlarımızı devam ettirelim, gelen depremzede vatandaşlarımız boş dairelere, KYK Yurtlarına yerleştirilmeye devam etmektedir. Toplantıya katılan arkadaşlardan misafirlerin iaşeleri için desteklerinin devamını bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde tekrar toplanıp, istişarelere devam edeceğiz. Bütün STKlarla eşgüdüm halinde çalışmaktayız . Süreçte gayretli şekilde yardım çalışmalarını sürdüren STK , kamu ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kırşehir kendine yakışır duruş sergilemiştir ve sergilemeye devam etmektedir” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.