KADIN MECLİSİ KOROSU’NDAN “ANNELERE TÜRKÜLER” TEMALI KONSER « Kırşehir Anadolu Haber

KADIN MECLİSİ KOROSU’NDAN “ANNELERE TÜRKÜLER” TEMALI KONSER

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 17:48 'de eklendi ve 28 views kez görüntülendi.

Kırşehir Kent Konseyi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile hazırlanan Kadın Meclisi Korosu Konseri 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da gerçekleştirilecek.

            Koro Şefliğini Yeliz Baş’ın yapacağı, “Annelere Türküler” temalı Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu Konserine davette bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

            “Hayatı bizler için anlamlı kılan Annelerimiz, her şeyin en güzelini hak etmektedirler.

Bildiğiniz üzere 12 Mayıs Pazar günü de Anneler Günü’nü kutlayacağız. Ama unutulmamalıdır ki Annelerimizi bir tek günle anmak yerine onlara olan sevgi ve saygımızı da her gün göstermeliyiz. Bu düşünceden hareketle böylesine anlamlı bir programda bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşayacağız

 Müziğin Başkenti Kırşehir’de, Kırşehir  il’i UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte, üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle bu tür programlara sizlerden de destek alarak katkı sunmaktadır.

 Böylesine anlamlı bir günde, geceye renk katacakları için Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu katılımcılarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, tüm Annelerimizin “Anneler Günü”nü şimdiden kutluyorum. dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.