Erzincan’da hasta kadın için seferberlik « Kırşehir Anadolu Haber

Erzincan’da hasta kadın için seferberlik

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan Melek Ciboğlu (65), İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin 5 saatlik çalışması sonucu paletli ambulansla hastaneye yetiştirildi.

ERZİNCAN (İGFA) – Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan Melek Ciboğlu (65), Erzincan İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin 5 saatlik çalışması sonucu paletli ambulansla hastaneye yetiştirildi.

Refahiye ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Yeniyurt Köyünde yaşayan 65 yaşındaki Melek Ciboğlu gece saatlerinde rahatsızlanınca 112 ekiplerinden yardım istendi. Bir metreye ulaşan kar kalınlığı nedeniyle kapalı olan köy yolunun açılması için çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 5 saat süren karla mücadelenin ardından, hasta kadının evine ulaşıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ciboğlu ambulansla hastane kaldırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.