Erzincan’da FCL sınıfı açıldı « Kırşehir Anadolu Haber

Erzincan’da FCL sınıfı açıldı

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:30 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Erzincan Beşsaray Ortaokulu’nda FCL Sınıfı açıldı. Haymeana Anaokulu’nda eTwinning Projesinin Tanıtımı Yapıldı

ERZİNCAN (İGFA) – Erzincan Beşsaray Ortaokulu’nda kurulan ve masrafları hayırseverler tarafından karşılanan FCL sınıfının açılışına Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürü Abdullah Şahin, hayırseverler ve davetliler katıldı. 

 Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı FCL sınıfının yapımında maddi ve manevi katkısı olan herkese teşekkür ederken, sınıfın, öğrencilere de hayırlı olmasını diledi. Açılışta, hayırseverler tarafından öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

 Öte yandan Erzincan Haymeana Anaokulu’nda ise; Kitapların Dünyasına Yolculuk adlı eTwinning projesinin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin kitaplara karşı ilgilerinin artırılması ve velilere de okuma alışkanlığı kazandırılmasının amaçlandığı proje kapsamında Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, 14 Şubat Dünya Kitap Değiş Tokuş Günü münasebetiyle Valilik tarafından temin edilen kitapları öğrencilere hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.