Erzicanlı sporcular Adana’dan üç kupa ile döndü « Kırşehir Anadolu Haber

Erzicanlı sporcular Adana’dan üç kupa ile döndü

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:30 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Erzincan Belediye Spor Kulübü, Çakırman Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü ve Üzümlü Doğa Sporları kralbetz.com
Kulübü sporcuları THSF tarafından Adana’da düzenlenen yamaç paraşütü hedef şampiyonasından üç kupa ile döndü.

ERZİNCAN (İGFA) – Adana’da düzenlenen yamaç paraşütü şampiyonasından başarıyla Erzincan’a dönen sporcular, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’u ziyaret etti.

slot siteleri

27 ilden 247 pilotun arasında belirlenen 50 yarışmacı pilotun katılım sağladığı şampiyonada Erzincan’dan Ali Zaimoğlu, Emre Aktepe ve F.Kürşat Atacan’ın temsil ettiği Çakırman Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü takımlar klasmanında Türkiye 1’inciliği elde etti.  Emre Aktepe ferdi klasmanda erkekler Türkiye 2’incsi olurken, Kübra Cengiz ferdi klasmanda bayanlar Türkiye 2’incisi ve Ali Zaimoğlu ise erkekler ferdi klasmanda Türkiye 3’üncüsü oldu. Ziyaretten dolayı sporculara teşekkür eden Başkan Aksun, her gelen başarının kendilerin onurlandırdığını belirterek, kendilerini tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.