Denizli’de Aile Rehberlik Merkezi desteği « Kırşehir Anadolu Haber

Denizli’de Aile Rehberlik Merkezi desteği

Bu haber 09 Şubat 2021 - 21:20 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete başlayan Aile Rehberlik Merkezi, vatandaşlara ücretsiz olarak hukuksal ve psikolojik destek sağlamaya devam ediyor.

DENİZLİ (İGFA) – Merkezefendi Belediyesi, özellikle kadınlara ve çocuklara hukuksal ve psikolojik danışmanlık hizmeti veren Aile Rehberlik Merkezi’nde 49 vatandaşın terapi seansı ile 21 vatandaşın hukuksal destek hizmetini tamamladı. Kapasitesinin yüzde 96 doluluk oranına ulaşan merkezde, özellikle çocuk gelişimi, aile içi düzen, kardeş kavgası, iletişimsizlik ve geçimsizlik, üniversite ve iş ve COVID-19 kaygısı, hukuksal anlamda genel bilgilendirme, dava süreçleri konularında destek sağlanıyor.

Başvuru yaparak kayıt oluşturan vatandaşlar psikolojik destek anlamında ayda bir kez 45 dakikalık seans alıyor. Vatandaşlar avukat ile Pazartesi veya Çarşamba günleri hukuksal konularda görüşme sağlayabiliyor. Görüşmeler, online ve yüz yüze gerçekleştiriliyor. Aile Rehberlik Merkezi’nden hukuksal ve psikolojik destek almak isteyen Merkezefendililerin, http://merkezefendi.bel.tr/aile-rehberlik-merkezi/ adresinden veya 444 8 662 numaralı hattan kayıt oluşturarak randevu almaları gerekiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.