Denizli DESKİ alt yapı hatlarını temizliyor « Kırşehir Anadolu Haber

Denizli DESKİ alt yapı hatlarını temizliyor

Bu haber 20 Şubat 2021 - 19:21 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Denizli’de alt yapı şebekelerindeki temizlik çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla DESKİ, araç filosuna 2 yeni yüksek basınçlı kombine kanal temizleme aracı kattı.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Çivril ve Sarayköy ilçe merkezlerindeki alt yapı hatlarında temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Son teknolojiye sahip kombine kanal temizleme araçlarının, alt yapı kanallarını yüksek basınçlı su sistemiyle temizleyerek tıkanma ve taşmalara karşı erken önlem aldığı, bununla birlikte altyapı yatırımlarının verimli ve uzun ömürlü olarak çalışmasına katkıda bulunduğu belirtildi. Bu kapsamda Çivril ve Sarayköy ilçe merkezlerinde muhtelif çaplarda toplam 40 bin metre alt yapı hatlarının temizlik çalışmasının yapılacağı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.