Batman’da 120 kişi iş sahibi olacak « Kırşehir Anadolu Haber

Batman’da 120 kişi iş sahibi olacak

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:28 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Batman Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği Mesleki Eğitim Kursları’nda 120 kişiye meslek edindirecek. Kurslara başvurular dün başladı.

BATMAN (İGFA) – İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, Halk Eğitim Merkezi(HEM) ve Batman Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdikleri Mesleki Eğitim Kursları hakkında bilgi verdi. 
8 meslekte 120 kişiye istihdam sağlamak için işbirliği protokolü imzaladıklarını kaydeden Eviz, kurslara başvuruların başladığını açıkladı.

HEM Müdürü Bilal Serik, meslek edindirme programlarında eğiticilerin sağlanmasını, modüler programların onaylanması ve takibini yürüttüklerini kaydetti.
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Aslı Tan Konaç da kadınları meslek sahibi yapmak amacıyla İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği ile 8 programda kadın katılımcılara yönelik çeşitli eğitimler verileceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.