Batman Beşiri’de GETAT açıldı « Kırşehir Anadolu Haber

Batman Beşiri’de GETAT açıldı

Bu haber 20 Şubat 2021 - 19:21 'de eklendi ve 189 views kez görüntülendi.

Batman’da bir ilk olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Ünitesi açıldı. Hacamat-kupa, mezoterapi, ozon terapi, akupunktur ve sülük uygulaması gibi geniş bir tedavi seçeneği ile Beşiri Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

BATMAN (İGFA) – Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, ilk defa Beşiri Devlet Hastanesi’nde sunulan GETAT hizmetinden vatandaşların rutin sağlık problemleri için nasıl hastaneye başvuruyorlar ise GETAT uygulamaları için de hastaneye başvurarak sunulan faydalanabileceklerini söyledi.

GETAT Ünitesi’nde hekimlerin akupuntur, sülük tedavisi, kupa terapisi, hacamat, ozon terapi, mezoterapi gibi alternatif tıp uygulamalar yapacağını söyleyen Müdür Dr. Pamukçu, bu hizmetlerin sağlık kurumlarında denetlenebilir sertifikalı hekimler tarafından verileceğini kaydetti.  Müdür Dr. Pamukçu, usulsüz şekilde yapılan uygulamaların önüne geçileceğini belirterek, bu sayede halk sağlığının korunması hedefleneceğini söyledi. GETAT Merkezinden randevu için 0 488 3112123.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.