AK Parti Siirt Gençlik Kolları’nda Mehmet Efe dönemi « Kırşehir Anadolu Haber

AK Parti Siirt Gençlik Kolları’nda Mehmet Efe dönemi

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları’nın 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Efe başkanlığa seçildi.

SİİRT (İGFA) – Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye, AK Parti Siirt milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz’ün yanı sıra partililer katıldı.

AK Parti’nin ömrünü milletine adayan bir parti olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, partilerinin millete hizmeti ve vefayı merkeze alan mazlumların partisi olduğunu dile getirdi.

Bundan 19 yıl önce milletin dualarıyla dikilen bir fidanken bugün milletini sarıp sarmalayan bir parti olduklarını kaydeden Hasan Murat Öz, ” Yüzünü gençliğe dönen her hareket kazanır. AK Parti’nin 19 yıllık başarısının en büyük nedeni gençliğin sesine kulak vermesi, gençliğin sözüne değer vermesi, gençliği siyasetin öznesi olarak görmesi ve karar mekanizmalarında her zaman gençlere yer vermesidir” dedi.

Siirt Milletvekili Osman Ören de dünyada eşi ve benzeri olmayan bir teşkilat yapısına sahip olan AK Parti’de gençlere büyük iş düştüğünü belirterek, 2023’te yapılacak seçimlere şimdiden hazırlanmalarını istedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç da partide kuruluşundan bu yana görev yapan tüm gençlik kolları başkan ve üyelerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Mehmet Efe gençlik kolları il başkanlığa seçildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.