AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MAHMUT SAMİ DOĞANCI’NIN KIRŞEHİR BÜYÜKŞEHİR VİZYONU VE 40 MAKRO PROJESİ SES GETİRDİ. « Kırşehir Anadolu Haber

AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MAHMUT SAMİ DOĞANCI’NIN KIRŞEHİR BÜYÜKŞEHİR VİZYONU VE 40 MAKRO PROJESİ SES GETİRDİ.

Bu haber 06 Aralık 2023 - 16:43 'de eklendi ve 56 views kez görüntülendi.
Uzun yıllar Ak Parti gençlik kolları il başkanı, Kırşehir il Başkan Yardımcısı, Milletvekili danışmanı ve Genel Merkez danışmanı olarak görev yapan ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olan Mahmut Sami Doğancı’nın Belediye Başkan aday adaylığını Kırşehir büyükşehir vizyonuyla 40 makro projeyle açıklaması olumlu yankı uyandırdı.
Bir Kırşehirli olarak bu şehri büyütmenin en başta büyük düşünmeyle gerçekleşeceğini söyleyen AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Sami Doğancı şunları kaydetti:
“O meşhur ünvanıyla Şirin Kırşehir eski adıyla Gülşehir. Bizim bu şehri artık büyükşehir vizyonuyla geliştirmemiz lazım. 2 önceliğimiz var: eğitim ve üretim merkezli projeler. 2. Organize sanayimizin kurulması ve Kılıçözü sanayi sitemizin gelişmesi önceliğimizdir. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin istihdamı için de ayrıca faaliyetler gerçekleştirmeliyiz. Biz yatırımcı beklemeyeceğiz, biz fabrikatörleri ziyaret edip bu memleket için adeta dilenci ruhuyla yatırım istemeliyiz. Biliyoruz ki üretmeyen şehirler tükenirler. Kırşehir’i Kızılırmak ile bütünleştirme projemiz var. Kırşehir’i inşaallah dere şehirden alıp ırmak şehire doğru büyütmemiz lazım. Bu projemizde millet bahçesi, üretim tesisleri, sera alanları ve su sporlarını kazandırmak var. Bu yeni cazibe merkezi turizm açısından da bölgemizden çok turist çekecek. Kılıçözü, Avgun, Selgah ve Maşa deresinin kenarlarını naturel park yapmalıyız. Betona boğmadan doğal parklarla Kırşehir’i tarihteki Gülşehir’e çevirmeliyiz.
40 termal konak, 40 köprü, 40 çeşme gibi uygulamalarla şehrimizi açık hava müzesine dönüştürmeliyiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.