MUSTAFA YILDIZDOĞAN’IN COŞKULU KONSERİ CUMHUR İTTİFAKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ « Kırşehir Anadolu Haber

MUSTAFA YILDIZDOĞAN’IN COŞKULU KONSERİ CUMHUR İTTİFAKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Bu haber 31 Mart 2024 - 14:11 'de eklendi ve 29 views kez görüntülendi.
Ülkücü camianın sevilen sesi Mustafa Yıldızdoğan Cumhur İttifakı’nın düzenlediği büyük konserle Kırşehir Cacabey Meydanı’nda sahne aldı.
29 Mart Cuma günü saat 21.00’de Cacabey Meydanı’nda gerçekleşen muhteşem konserde binlerce Kırşehirli vatandaş unutulmaz bir akşam yaşadı.
İlginin çok olduğu muhteşem Mustafa Yıldızdoğan konserine; Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Osman Aslan, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı.
Coşkulu kalabalığa hitap eden Belediye Başkan Adayı Osman Aslan, “Kırşehir’imin güzel yürekli insanları birlikte daha güzel işlere ulaşmayı ALLAH’ım bizlere nasip etsin. Biz bir ve beraber olursak Kırşehir’imiz için en güzel eserleri birlikte şehrimize kazandırırız” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.