SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISINDA REKTÖR KARAHOCAGİL, TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI’YA SUNUM YAPTI « Kırşehir Anadolu Haber

SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISINDA REKTÖR KARAHOCAGİL, TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI’YA SUNUM YAPTI

Bu haber 02 Mart 2024 - 15:12 'de eklendi ve 41 views kez görüntülendi.

Çeşitli programlar için ilimizde temaslarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir Sektör Paydaşları toplantısına katıldı. 29 Şubat 2024 tarihinde yapılan toplantıda kurumlar projelerini Bakan Yumaklı’ya aktardı.

Verimli geçen toplantıda Kırşehir’in tarım ve hayvancılıkla ilgili sorun ve talepleri görüşülerek ilde yapılan faaliyetler kurumlarca anlatıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’de Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin tarım alanında yapılan pilot uygulamalarını anlattı. Rektör Karahocagil, Termal Seralarda Kümelenme Projesi, Kaba Yem Üretim Projesi ve Ceviz Odaklı Kalkınma ve Gelişim Projeleriyle Kırşehir ve bölge ekonomisine katkı sağladıklarını bildirdi. Toplantı kurumlardan gelen sorular ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kırsal kalkınmaya yönelik açıklamalarıyla sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.