Rektör Karahocagil TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Öztürk’ü Ziyaret Etti « Kırşehir Anadolu Haber

Rektör Karahocagil TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Öztürk’ü Ziyaret Etti

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 16:52 'de eklendi ve 39 views kez görüntülendi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk’ü ziyaret etti. 10 Mayıs 2024 tarihinde Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette üniversite akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Uzay çağının yaşandığı dünyamızda artık üniversitelerin bilimsel faaliyetlerin merkezi olması ile birlikte teknolojik çalışmaların da içerisinde yer alan kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bu anlamda ülkemizde uzay ve havacılık sanayisinin gelişmesinin oldukça önemli olduğunu kaydetti. Son dönemlerde Türkiye Savunma Sanayisinin Havacılık alanındaki üstün başarılarının göz doldurduğunu kaydeden Rektör Karahocagil, ülkemizin tüm alanlarda başarı göstermesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye’nin havacılık ve uzay sanayisi hakkında Rektör Karahocagil’e bilgiler veren TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, ülkemizin savunma ve uzay sanayisindeki yerinin gittikçe güçlendiğini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Öztürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.