PROF.DR. HARUN ÇİFTÇİ HOCAMIZ REKTÖRLÜĞE ATANDI « Kırşehir Anadolu Haber

PROF.DR. HARUN ÇİFTÇİ HOCAMIZ REKTÖRLÜĞE ATANDI

Bu haber 21 Nisan 2021 - 18:14 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

  Prof. Dr HARUN ÇİFÇİ HOCA ÇANKIRI KARATEKİN ÜNÜVERSİTESİ rektörlüğüne atandı.

     Lisans eğitimini MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Yabancı diller eğitimi bölümünde 2001 yılında tamamlayan HARUN ÇİFÇİ , Ispartada UYGULAMALI BİLİMLER ÜNÜVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULUNDA Öğretim görevlisi olarak devam etti. ISPARTA MESLEK YÜKSEK OKULU’ndada görev yapan ÇİFÇİ, ardından BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ’nde ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

        KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’nde uzun yıllar görev yapan PROF. DR. HARUN ÇİFÇİ, 21 nisan 2021 tarihli, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, ÇANKIRI KARATEKİN ÜNÜVERSİTESİ rektörlüğüne atandı.

            Kırşehir halkı tarafından yakınen tanınan ve sevilen harun hoca, önceki dönem AK PARTİ Kırşehirden aday adayları arasındanda yer almıştı.

                 Kültürlü, dürüst,sevecen ve ülke sevdalısı bir değerden KIRŞEHİR vede KIRŞEHİR ANADOLU HABER SİTESİ olarak fikir görüş ve düşünce lerinde yararlanmaya devam edeceğiz.

           KIRŞEHİR ANADOLU HABER SİTESİ olarak HARUN ÇİFÇİ hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.