Özel Arda Bakım Merkezi Farkındalık Eğitimi, Tahliye ve Yangın Tatbikatı « Kırşehir Anadolu Haber

Özel Arda Bakım Merkezi Farkındalık Eğitimi, Tahliye ve Yangın Tatbikatı

Bu haber 23 Kasım 2023 - 17:27 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Özel Arda Bakım Merkezinde İl AFAD Müdürlüğünce eğitmenlerince afet farkındalık eğitimi, deprem sonrası tahliye ve yangın tatbikatı düzenlendi.

Farkındalık Eğitiminde; afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar detaylı şekilde ele alındı. Afetlerden zarar almadan veya en az zararla kurtulabilmek için alınacak tedbirlere ve zorunlu deprem sigortası yaptırmanın önemine vurgu yapıldı.

Eğitimin ardından; deprem anı çök-kapan-tutun uygulaması ve tüm personelin katılımıyla bina tahliye tatbikatı yapılmış olup, akabinde AFAD İl Müdürlüğü tarafından uygulamalı yangın eğitimi verildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.