ÖZBAĞ MODERN VE GÖRKEMLİ BELEDİYE BİNASINA KAVUŞTU « Kırşehir Anadolu Haber

ÖZBAĞ MODERN VE GÖRKEMLİ BELEDİYE BİNASINA KAVUŞTU

Bu haber 12 Ocak 2024 - 14:46 'de eklendi ve 222 views kez görüntülendi.

Özbağ Kasabası modern ve görkemli yeni belediye binasına kavuştu. Özbağ Halkı’nın Atom Karınca diye takdir ettiği, sevdiği ve çokça güvendiği Belediye Başkanı Rasim Arazay’ın yoğun çaba ve gayretleriyle belediye binası Özbağ Halkı’nın hizmetine girdi.

Diğer belediye ve kurumlardan hiybe olarak aldığı iş makinalarına bir kaç tane daha ekleyen ARAZAY temposunu kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Bazen ırmak kenarında yalnız yürüyerek, bazen iş makinalarının önünde kazma kürek çalışarak proje üretmeye devam eden ARAZAY, aynı zamandaÖzbağ Halkı’na

4 adet taziye evi

2 adet imam lojmanı

4 adet köprü

3 adet kimsesizler evi

5 adet belediyeye iş makinaları ve hizmet aracı da kazandırmıştır.

Özbağ Kasabası’na getirilen 80 km doğalgaz hizmetinin ardından 80 km aspesli borularını da değişerek kasaba halkına daha hijyenik bir içme suyu çalışmasını da bitirmek üzere.

Birçok çalışmanın devamında belediye binasının hizmete girmesiyle Özbağ Halkı’nın Atom Karınca’yı bir dönem daha seçeceğini garantiledi gibi gözüküyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.