MUCUR KAYMAKAMI ERDEM’DEN 19 MAYIS MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MUCUR KAYMAKAMI ERDEM’DEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber 19 Mayıs 2021 - 19:57 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.
Tarihimizin eşsiz dönüm noktası ve bayramlarından biri olan “19 Mayıs”ın 102. yılına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz.
19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlatılan özgürlük hareketi, tüm yurda yayılarak milletimizin azim ve cesaretle tek yürek olarak giriştiği Millî Mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri oluşturulmuş ve bugün Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir.
Bu bayramın, gençliğe armağan edilmesi çok anlamlıdır. Her yönden güçlü ve gelişmiş bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olanlar, Cumhuriyet’imizin emanetçisi gençlerimizdir. Her manada donanımlı ve rekabet gücüne sahip gençlerimiz; gelişme ve kalkınma çabalarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Onların gözlerindeki parıltıda Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz.
Sevgili Gençler;
Çok yakın bir gelecekte ülkeyi sizler yönetecek, yurdumuzu muasır medeniyetler seviyesine sizler taşıyacaksınız. Bu bilinçle ay-yıldızlı bayrak altında milletimiz ve devletimiz ilelebet yaşayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum.
Faruk Erdem
Mucur Kaymakamı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.