Minik hasta şifayı hastanede buldu « Kırşehir Anadolu Haber

Minik hasta şifayı hastanede buldu

Bu haber 09 Şubat 2021 - 20:56 'de eklendi ve 213 views kez görüntülendi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bilinci kapalı olarak getirilen ve yoğun bakımda tedavi altın alınan 10 yaşındaki çocuk 5 gün sonra sağlığına kavuştu.

MALATYA (İGFA) – Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, 10 yaşındaki hastanın çocuk acil servisine bilinci kapalı halde ve nöbet geçirerek başvurduğunu hatırlatırken, kendisinin Çocuk Yoğun Bakım ünitesinde mekanik solunum cihazına bağlanarak tetkik ve tedavisine başlandiğin altı çizildi.

Malatya’daki tek çocuk yoğun bakım uzmanı olan Dr. Nagehan Aslan tarafından tedavisi yapılan hastanın yatışının 5’nci gününde solunum cihazından sorunsuz şekilde ayrılıp, 8’nci günde şifa ile evine taburcu edildiğini bildiren başhekimlik, “Hastamızın sevinçli ailesi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm çocuk yoğun bakım ekibine ve hastane idaresine teşekkürlerini sundu. Tatlı hastamıza ve ailesine sağlıklı bir hayat diliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.