MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’ DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’ DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 09 Ocak 2021 - 13:33 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.
  • DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARI GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLARIZ

 

Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması demokrasimizin işlerliği açısından hayati öneme sahiptir.

Demokrasi kültürümüzün en önemli parçalarından biri olan medya kuruluşlarımızın bu sorumluluğun bilincinde olarak, hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdüreceğine inancımız tam.

Bizler her zaman olduğu gibi doğru ve tarafsız habercilik yapan ve meslek etiğinden taviz vermeden çalışan basın yayın kuruluşlarımızı takdirle takip ediyoruz.

Önyargılardan uzak şekilde halkın haber alma hakkını yerine getiren, haber değeri taşıyan diğer gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma noktasında her zaman toplumun yanında yer alan

 

Başta  Kırşehirimizin ve hemşehrilerimizin doğru ve ilkeli haber almasına gönül veren siz çok değerli basın mensuplarımız olmak üzere 

tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.