KÜTÜPHANE HAFTASI KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KÜTÜPHANE HAFTASI KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Bu haber 27 Mart 2024 - 16:01 'de eklendi ve 52 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri yapılan açılış programı ile başladı. Açılış programına KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa ÖZATA, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya, birim müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Kütüphane Etkinlikleri Haftası açılış programında konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin önemli kazanımlarından biri olan kütüphaneyle gurur duyduğunu ifade ederek, “başarı bir ekip işidir, yeni hizmete girecek olan kütüphane binamız sadece öğrencilerimize hizmet etmeyecek aynı zamanda ilimize ve bölgemize de katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı. Kitap okuma alışkanlığının kazanılmasının daha iyi bir gelecek için çok önemli olduğunu ve bu alışkanlığın çocuklara kazandırılması gerektiğini söyleyen Rektör Karahocagil, bir hafta sürecek olan etkinlikleri düzenleyen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na ve katkı sağlayan akademisyenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

60. Kütüphane Haftası Etkinliklerinin açılış konuşmaları ardından, Doç. Dr. Maksut Yiğitbaş tarafından  ‘’Medeniyetlerin İnşasında Okumanın Rolü’’ adlı bir konferansı verildi. Etkinlik daha sonra müzik dinletisi, en çok ödünç kitap alan personellere plaket takdimi ve sürpriz hediye çekilişleri ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.