Kocaeli sosyal projeleriyle İstanbul’a örnek oluyor « Kırşehir Anadolu Haber

Kocaeli sosyal projeleriyle İstanbul’a örnek oluyor

Bu haber 09 Şubat 2021 - 20:56 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik anlayışı ve toplum sağlığına yönelik çalışmalar kapsamında başlattığı “Anne Taksi” projesi, İstanbul Avcılar Belediyesi’ne örnek oldu.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ikamet eden ve sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan annelerin, doğum sonrasındaki hastane çıkışlarında ücretsiz bir şekilde eve ulaştırılmalarını sağlayan “Anne Taksi” uygulamasını Avcılar Belediyesi örnek aldı. İstanbul’da hayata geçen “Bebek Taksi” uygulamasıyla Avcılar’da doğum yapan her anne hastaneden evine ücretsiz olarak rahatça ulaştırılacağı duyuruldu.

Hatırlanacağı gibi daha önce, Fethiye Caddesi’nin yeniden düzenlemesi için İzmit Belediyesi tarafından halka sorularak oluşturulan yarışma da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Taksim Meydanı için gerçekleştirdiği yarışmaya örnek olmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.