Kırşehir Sağlık Okuryazarlığı Çalıştayı Ahi Evran Üniversitesi’nde Başladı « Kırşehir Anadolu Haber

Kırşehir Sağlık Okuryazarlığı Çalıştayı Ahi Evran Üniversitesi’nde Başladı

Bu haber 18 Kasım 2023 - 14:00 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ev sahipliğinde; Kırşehir Valiliği, DSÖ, Cihannüma Derneği ile Sağlık ve Medeniyet Araştırmaları Derneği tarafından “Kırşehir Sağlık Okuryazarlığı Çalıştayı” Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde başladı. Çalıştaya Kırşehir Valisi Mete Buhara, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Köksal Hamzaoğlu, Cihannüma Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Eren, DSÖ Türkiye Ofisi Başkanı Dr. Batyr Berdlkylchev, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Çalıştayda açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş yaptı. Konuşmasına 42 gündür insanlığın tüm değerlerini hiçe sayan İsrail’i lanetleyerek başlayan Güneş, Filistin’de çocuk, kadın, yaşlı, sağlık çalışanı demeden bir soykırım uygulandığını vurguladı. Prof. Dr. Ali Güneş, sağlık okuryazarlığı konularının etraflıca tartışılacağı çalıştaya katkı sağlayan tüm kurumlara ve düzenleme kuruluna teşekkür ederek konuşmasına son verdi.


HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.