Kırşehir Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen’den Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Hediye « Kırşehir Anadolu Haber

ANA

YAZARLAR

Kırşehir Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen’den Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Hediye

Bu haber 07 Kasım 2023 - 19:16 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.
Kırşehir Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Çocuk Yazar tarafından yazılan ve her bir çocuğun tek tek imzaladığı hikaye kitabını Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e takdim etti.
Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında, ilimiz okullarında eğitim gören 100 Çocuk Yazar tarafından yazılan “Cumhuriyet” konulu hikayeler, çocuk yazarlar tarafından tek tek imzalanmış ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e onların tabiriyle “Bakan Amcalarına” takdim edilmek üzere İl Müdürüne teslim edilmişti.
İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen bugün Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e 100 Çocuk Yazarın hediyesi olan bu kitabı takdim etti. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 100 Çocuk Yazara selamlarını iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.