KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE POMEM’DEN VALİ AKIN’A ZİYARET « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE POMEM’DEN VALİ AKIN’A ZİYARET

Bu haber 05 Nisan 2021 - 18:39 'de eklendi ve 368 views kez görüntülendi.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Ortaç Şekeroğlu, Polis Haftası nedeniyle Vali İbrahim Akın’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, 176. Kuruluş Yıldönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatının milletimizin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla gece gündüz demeden fedakârca görev yaptığını söyledi.

Emniyet teşkilatımızın üstün gayretleri ile Kırşehir’in geçmişte olduğu gibi bugün de asayiş ve güvenlik açısından ülkemizin en huzurlu illeri arasında yer aldığını belirten Vali İbrahim Akın; “Türk Polis Teşkilatımız toplumsal huzurun sağlanmasında, suçluların adalete teslim edilmesinde ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında önemli görevler üstlenmektedir. Çağın gereklerine uygun olarak hizmet kalitesini artıran, teknik donanımını kuvvetlendiren, tecrübeli kadrosuyla suç ve suçlularla etkin mücadele eden polis teşkilatımız gerektiğinde devletimizin bekası ve kutsal saydığımız değerler uğruna canını ortaya koymaktadır. Polis Haftası vesileyle, üstün görev anlayışıyla giydiği üniformanın hakkını vererek şehitlik ya da gazilik mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi minnetle anıyoruz.” dedi.

Ziyaret, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’in ilimizde yürüttükleri çalışmalar ve Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akın’a bilgiler vermesi ile sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.