KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bu haber 22 Mart 2024 - 17:33 'de eklendi ve 20 views kez görüntülendi.

        Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Gençlik Merkezi’ndeki (BEGEM) gençlerimizle ve öğretmenlerle Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki İftar programında bir araya geldi.

       Göreve geldiği günden beri gençler için hayata geçirdiği projelere özellikle önem veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan gençlerin ülke yönetiminde önemli bir faktör olduğunu dile getirerek, Kırşehir Belediye Meclisi’ne genç adayların talip olmasını ise Kırşehir için bir kazanım ve ayrıca Türkiye’ye de örnek olduğunu dile getirdi.

      21 Mart 2024 Perşembe günü, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki İftar programında milletvekili Metin İlhan’la birlikte, gençlerle bir buluşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız olarak dikkat çekmesinde gençlerin büyük rolü bulunduğuna dikkat çekti.

     Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine vurgu yapan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.